avatar
Özlem Tokuşoğlu Prof. Dr. Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark
Yayın 23 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
23 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark

Popüler Yayınları

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 963

4

1

963

Yayınlar

Editorial Note in December
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 37

0

37

0

44

0

239

EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 102

0

102

Upcoming Special Issue
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 105

0

105

High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on Food Bioactives
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 139

0

139

EDITORIAL NOTE
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 143

0

143

Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar: Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 788

0

788

0

1153

0

991

0

356

0

1318

0

410

Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1217

0

1217

0

3079

0

517

0

756

The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar: Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1672

0

1672

0

772

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 963

1

963

Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

2

0

772

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 963

4

1

963

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.