Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Salih Karasu
Doç. Dr.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
6
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Usage of Himalayan salt in white cheese production as a brine to improve rheological and sensorial properties
Yazarlar:
Yılmaz Özcan
,
Hatice Şanlıdere Aloğlu
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
88
0
FAVORİ
88
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çöven Estraktının Dondurma Miksinin Steady, Dinamik Reolojik Davranışları Ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Halis Kablan
,
Nevzat Artık
,
Salih Karasu
,
Zeynep Hazal Tekin
,
Osman Sağdıç
,
Hasan Cankurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1086551
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
946
0
FAVORİ
946
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Katkı Maddesi ve Çözücü Olarak Kullanılan Propilen Glikol Üzerine Değerlendirmeler
Yazarlar:
Ayşe Karadağ
,
Osman Sağdıç
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1067052
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4382
0
FAVORİ
4382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Sağdıç
,
Salih Karasu
, Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1964
0
FAVORİ
1964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Press Kiraz (Prunus avium) Tohum Yağının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
İlker Atik
,
Ramazan Şevik
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.656768
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1210
0
FAVORİ
1210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Biyoteknolojisi ve Biyoproseslerinde Yeni Gelişmeler
Yazarlar:
Salih Karasu
, Muhammet Zeki Durak, Ömer Said Toker
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10068
0
FAVORİ
10068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Sağdıç
,
Salih Karasu
, Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1964
4
ATIF
0
FAVORİ
1964
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Press Kiraz (Prunus avium) Tohum Yağının Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
İlker Atik
,
Ramazan Şevik
,
Salih Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.656768
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1210
4
ATIF
0
FAVORİ
1210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat