Seda Yalçın profil resmi
Seda Yalçın Doç. Dr. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 12
10 Yayın
3 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, AFYON MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

Patulin and phenolic content in commercial fruity baby foods on the Turkish market
Yazarlar: Seda Yalçın , Sevgül Coşkun
DOI: 10.21448/ijsm.1420308
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47

0

47

0

336

0

784

0

1122

Bazı Buğday Çeşitlerinin Protein Karakterizasyonundaki Farklılık
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.716839
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 686

0

686

0

885

0

4815

The Effect of Storage on Some Properties of 3 Different Ground Poppy Seed Fats
Yazarlar: Besim Maden, Seda Yalçın
DOI: 10.21448/ijsm.373463
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1577

0

1577

Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed
Yazarlar: Seda Yalçın , Besim Maden
DOI: 10.21448/ijsm.373459
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 988

0

988

Yayınlar

1

0

1122

1

0

885

Determination of Quality Characteristic of Biscuits Including Ground Yellow Poppy Seed as Fat Replacer
Yazarlar: Seda Yalcin
DOI: 10.21448/ijsm.375105
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4815

5

0

4815

Quality Characteristics of Noodle Including Ground Yellow Poppy Seed
Yazarlar: Seda Yalçın , Besim Maden
DOI: 10.21448/ijsm.373459
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 988

5

0

988

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.