Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Okur
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Popüler Yayınları
Antioxidant activity of the fruits of Pyracantha coccinea using ethanolic extract method
Yazarlar:
Kenan Tunç
,
Alican Bahadır Semerci
,
İbrahim Okur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20005
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2676
0
ATIF
1
FAVORİ
2676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antioxidant activity of the fruits of Pyracantha coccinea using ethanolic extract method
Yazarlar:
Kenan Tunç
,
Alican Bahadır Semerci
,
İbrahim Okur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20005
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2676
1
FAVORİ
2676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroskop camları üzerinde spin kaplama yöntemiyle üretilmiş ZnO ince filmlerine tavlama sıcaklık ve süresinin etkileri
Yazarlar:
İbrahim Okur
, Özlem Ertek
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufbed.27281
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1868
0
FAVORİ
1868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aksaray University Journal of Science and Engineering
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat