Azmi Seyhun Kıpçak profil resmi
Azmi Seyhun Kıpçak Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 5
13 Yayın
3 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimyasal Reaksiyon Kütle Transferi

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

137

Ultrasonic Pre-Treatment and Vacuum Effect on the Drying of Cancer Pagurus Meat
Yazarlar: Zehra Özden Özyalçın Genç, Azmi Seyhun Kıpçak
Yayın Bilgisi: 2023 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20231270399
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 296

0

296

0

231

DRYING CHARACTERISTICS INVESTIGATION OF BLACK MULBERRY DRIED VIA INFRARED METHOD
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/thermal.528969
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 885

0

885

MICROWAVE DEHYDRATION MODELLING OF TINCALCONITE
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.382399
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 362

0

362

INVESTIGATION OF INFRARED DRYING OF POMEGRANATE BY-PRODUCTS
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.381827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 278

0

278

EFFECT OF PRE-TREATMENT AND AIR TEMPERATURE ON DRYING TIME OF CHERRY TOMATO
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.364489
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 590

0

590

0

1589

Determination Optimum B2O3, KCl and NaOH Molar Ratios in the Synthesis of Potassium Borates
Yazarlar: Seyhun Kıpçak , Merve Günal, Sibel Ila, Meral Yıldırım, Mehmet Piskin, Emek Derun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1807

0

1807

The Investigation of the Element Contents in the Turkish Coffees
Yazarlar: Funda Demir, Nigar Selvi, Seyhun Kıpçak , Özgül Özdemir, Mehmet Piskin, Emek Moroydor Derun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1694

0

1694

Yayınlar

DRYING CHARACTERISTICS INVESTIGATION OF BLACK MULBERRY DRIED VIA INFRARED METHOD
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/thermal.528969
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 885

6

0

885

INVESTIGATION OF INFRARED DRYING OF POMEGRANATE BY-PRODUCTS
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.381827
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 278

1

0

278

EFFECT OF PRE-TREATMENT AND AIR TEMPERATURE ON DRYING TIME OF CHERRY TOMATO
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.364489
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 590

2

0

590

KATI-HAL YÖNTEMİ İLE DÜŞÜK SICAKLIKLARDA LABO3 ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
DOI: 10.17482/uujfe.91099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1589

1

0

1589

Determination Optimum B2O3, KCl and NaOH Molar Ratios in the Synthesis of Potassium Borates
Yazarlar: Seyhun Kıpçak , Merve Günal, Sibel Ila, Meral Yıldırım, Mehmet Piskin, Emek Derun
DOI: -
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1807

2

0

1807

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.