avatar
Tuğçe Ceyhan Arş. Gör. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 0
5 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

475

0

153

0

270

ALTERNATIVE EXTRACTION TECHNIQUES OF CURCUMINOIDS FROM TURMERIC
Yazarlar: Tuğçe Ceyhan , Furkan Erdem
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

538

INVESTIGATION OF THE EFFECT OF BULGUR ADDITION IN FERMENTED POMEGRANATE VINEGAR PRODUCTION
Yazarlar: H. Ülkü Orhan, M. Beyza Uçak, Zeynep Demirci, Tuğçe Ceyhan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 354

0

354

Editörlük
International Journal of Food Engineering Research
International Journal of Food Engineering Research
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.