Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pelin Koçak Kızanlık
Dr. Öğr. Üyesi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayın
4
Hakemlik
6
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
6
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-9824-9271
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Veteriner Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
Popüler Yayınları
Çiğ sütlerde Staphylococcus aureus izolasyonu, identifikasyonu ve antibiyotik duyarlılığının belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Koçak Kızanlık
,
Melih Duyuk
,
Cemil Sahıner
,
Murat Boyacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1559069
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
161
0
ATIF
1
FAVORİ
161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Çiğ sütlerde Staphylococcus aureus izolasyonu, identifikasyonu ve antibiyotik duyarlılığının belirlenmesi
Yazarlar:
Pelin Koçak Kızanlık
,
Melih Duyuk
,
Cemil Sahıner
,
Murat Boyacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1559069
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
161
1
FAVORİ
161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Presence and Antibiotic Resistance of Non-O157 STEC on Lamb Carcasses
Yazarlar:
Pelin Koçak Kızanlık
,
Cemil Sahıner
,
Ergün Ömer Göksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Animal Health Production and Hygiene
DOI: 10.53913/aduveterinary.1456133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
0
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the effect of cooling on the microbiological quality of lamb carcasses
Yazarlar: Yasemin Yalçın,
Pelin Kizanlik
,
Cemil Sahıner
, Ergün Ömer Göksoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1399
0
FAVORİ
1399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbiological Quality Evaluation of Various Types Of Cheese
Yazarlar:
Pelin Koçak Kızanlık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1039
0
FAVORİ
1039
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Animal Health Production and Hygiene
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
Editörlük
Animal Health Production and Hygiene
Alan Editörü , Yazım Editörü , Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Animal Health Production and Hygiene
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Van Veterinary Journal
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat