Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zeynep Ergun
Dr.
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ SCIENCE AND TECHNOLOGY UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
7
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
0000-0002-9868-9488
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Endüstriyel Biyoteknoloji
Yağ Teknolojisi
Kurum
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ SCIENCE AND TECHNOLOGY UNIVERSITY
Yayınlar
The variation of fatty acid composition between fresh and stored avocado (Persea americana)
Yazarlar:
Murat Güney
,
Zeynep Ergun
,
Muhammet Ali Gündeşli
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The fatty acid composition of Nigella sativa from Turkey
Yazarlar:
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
,
Münüre Tanur Erkoyuncu
,
Zeynep Ergun
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
366
0
FAVORİ
366
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pıtrak (Xanthium strumarium L.) Meyve Olgunluk Seviyesinin Meyve Yağ Asitlerinin Üzerinde Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
,
Zeynep Ergun
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1129833
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
0
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of different climatic zones on fatty acid profile of Ricinus communis seed oil
Yazarlar:
Zeynep Ergun
,
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
425
0
FAVORİ
425
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
In Vitro Koşullarda Geliştirilen Jojoba Kallus Yağından Biyodizel Üretimi ve Jojoba Biyodizeli ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Zeynep Ergun
,
Hasan Serin
,
Kadir Aydın
, Saadet Büyükalaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.982790
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Eminium rauwolffii (Blume) Schott var. rauwolffii’nin Tohum ve Tuber Yağlarının Yağ Asidi Bileşimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Zeynep Ergun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
351
0
FAVORİ
351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Storage Temperature on the Composition of Fatty Acids in Crimson Sweet (Citrullus lanatus var. lanatus) Watermelon Cultivar Seeds
Yazarlar:
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
,
Zeynep Ergun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.830878
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1108
0
FAVORİ
1108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
The effect of different climatic zones on fatty acid profile of Ricinus communis seed oil
Yazarlar:
Zeynep Ergun
,
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.9
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
425
2
ATIF
0
FAVORİ
425
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
In Vitro Koşullarda Geliştirilen Jojoba Kallus Yağından Biyodizel Üretimi ve Jojoba Biyodizeli ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Zeynep Ergun
,
Hasan Serin
,
Kadir Aydın
, Saadet Büyükalaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21605/cukurovaumfd.982790
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
2
ATIF
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Storage Temperature on the Composition of Fatty Acids in Crimson Sweet (Citrullus lanatus var. lanatus) Watermelon Cultivar Seeds
Yazarlar:
Mozhgan Zarıfıkhosroshahı
,
Zeynep Ergun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.830878
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1108
1
ATIF
0
FAVORİ
1108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat