Zeynep Bakkaloğlu profil resmi
Zeynep Bakkaloğlu Yrd. Doç. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 22 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
4 Hakemlik
22 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Fonksiyonel Gıdalar Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 608

0

1

608

0

1

267

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 176

0

1

176

Yayınlar

Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 176

1

176

1

267

Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 608

1

608

0

785

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2517

0

2517

0

10919

Yayınlar

3

0

785

ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2517

2

0

2517

17

0

10919

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.