Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zeynep Bakkaloğlu
Dr. Öğr. Üyesi
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
4
6
Yayın
5
Hakemlik
25
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-8250-8478
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Mehmet Akif Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
822
0
ATIF
1
FAVORİ
822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON SOKAK LEZZETLERİNE İLİŞKİN TÜKETİCİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Süleyman Can Sümerkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
405
0
ATIF
1
FAVORİ
405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
320
0
ATIF
1
FAVORİ
320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tüketicilerin Menü Kartı Kalitesi Algısı: İstanbul İli Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Aslı Aksoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
320
1
FAVORİ
320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON SOKAK LEZZETLERİNE İLİŞKİN TÜKETİCİ TUTUMLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Süleyman Can Sümerkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
405
1
FAVORİ
405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Göç Faktörünün Mutfak Kültürüne Etkisi: Trabzon Örneği
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Mehmet Akif Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
822
1
FAVORİ
822
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Edible insect consumption and Turkish consumers’ attitudes towards entomophagy
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.1.21
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
910
0
FAVORİ
910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2791
0
FAVORİ
2791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Propolis Ekstraksiyonunun Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667272
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11314
0
FAVORİ
11314
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
Edible insect consumption and Turkish consumers’ attitudes towards entomophagy
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.1.21
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
910
3
ATIF
0
FAVORİ
910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ARI POLENİ PROTEİNLERİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.984837
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2791
2
ATIF
0
FAVORİ
2791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Propolis Ekstraksiyonunun Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Zeynep Bakkaloğlu
,
Muhammet Arıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667272
ATIF
20
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11314
20
ATIF
0
FAVORİ
11314
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat