avatar
Jamila Smanalieva Prof. Dr. Technische Universität Dresden
Yayın 7 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 6
7 Yayın
15 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Technische Universität Dresden

Yayınlar

Kırgızistan'ın Sarı-Çelek Biyosfer Rezervinden Toplanan Bal Örneklerinin Botanik Kökeninin ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nazgül Ishenbaeva, Mukarama Musulmanova, Jamila Smanalıeva
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1423188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 178

0

178

0

313

0

842

0

857

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1240

0

1240

Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar: Jamila Smanalieva , Zhyldyzai Ozbekova , Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1165

0

1165

Yayınlar

2

0

842

1

0

857

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1240

5

0

1240

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.