Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Jamila Smanalieva
Prof. Dr.
Technische Universität Dresden
Yayın
7
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
6
7
Yayın
15
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-3929-4291
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Technische Universität Dresden
Yayınlar
Kırgızistan'ın Sarı-Çelek Biyosfer Rezervinden Toplanan Bal Örneklerinin Botanik Kökeninin ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nazgül Ishenbaeva, Mukarama Musulmanova,
Jamila Smanalıeva
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1423188
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
178
0
FAVORİ
178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırgızistan Kyzyl-Unkur Ceviz-Meyve Ormanından Yabani İğde (Hippophae Rhamnoides L.) ve Alıcın (Crataegus songarica) Pomolojik Özelliklerinin ve Biyoaktif Bileşiklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Zhyldyz Oskonbaeva
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1205594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1001
0
FAVORİ
1001
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of chemical, sensory, and rheological properties of Kyrgyz ethnic fermented beverage from cereals during cold storage
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2023 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.1142038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
313
0
FAVORİ
313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırgızistan'ın Dağlık Bölgelerinden Elde Edilen Polifloralı (Çok Çiçekli) Balın Amino Asit Bileşimi ve Bazı Fizikokimyasal Parametreleri
Yazarlar:
Aichurok Mazhitova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1143337
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
842
0
FAVORİ
842
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION OF FLOW AND VISCOELASTIC PROPERTIES OF THE KYRGYZ ETHNIC FOOD “SÜZMÖ” DEPENDING ON TEMPERATURE AND MOISTURE CONTENT
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.925710
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1240
0
FAVORİ
1240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar:
Jamila Smanalieva
,
Zhyldyzai Ozbekova
, Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
0
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Trakya University Journal of Natural Sciences
Uludağ Arıcılık Dergisi
Kurul Üyeliği
MANAS Journal of Engineering
Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar
Hakemlik
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
Kırgızistan'ın Dağlık Bölgelerinden Elde Edilen Polifloralı (Çok Çiçekli) Balın Amino Asit Bileşimi ve Bazı Fizikokimyasal Parametreleri
Yazarlar:
Aichurok Mazhitova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1143337
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
842
2
ATIF
0
FAVORİ
842
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION OF FLOW AND VISCOELASTIC PROPERTIES OF THE KYRGYZ ETHNIC FOOD “SÜZMÖ” DEPENDING ON TEMPERATURE AND MOISTURE CONTENT
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.925710
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
1
ATIF
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yazarlar:
Janyl Iskakova
,
Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1240
5
ATIF
0
FAVORİ
1240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat