Olgu Sunumu
BibTex RIS Kaynak Göster

Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği

Yıl 2019, Cilt: 30 Sayı: 1, 98 - 101, 21.06.2019

Öz




Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop illerinde gıda güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak ve turizm işgörenlerinin gıda güvenliği kapsamında desteklenmelerini sağlamaktır. 

Destekleyen Kurum

Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü

Kaynakça

  • Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
  • Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
  • Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018
Yıl 2019, Cilt: 30 Sayı: 1, 98 - 101, 21.06.2019

Öz

Kaynakça

  • Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
  • Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
  • Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018
Toplam 3 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Turizm Araştırma Projeleri
Yazarlar

Nurettin Ayaz 0000-0003-2117-2015

Ayşegül Acar 0000-0002-1871-4904

Yayımlanma Tarihi 21 Haziran 2019
Yayımlandığı Sayı Yıl 2019 Cilt: 30 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ayaz, N., & Acar, A. (2019). Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 30(1), 98-101.
AMA Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2019;30(1):98-101.
Chicago Ayaz, Nurettin, ve Ayşegül Acar. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30, sy. 1 (Haziran 2019): 98-101.
EndNote Ayaz N, Acar A (01 Haziran 2019) Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30 1 98–101.
IEEE N. Ayaz ve A. Acar, “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 30, sy. 1, ss. 98–101, 2019.
ISNAD Ayaz, Nurettin - Acar, Ayşegül. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 30/1 (Haziran 2019), 98-101.
JAMA Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2019;30:98–101.
MLA Ayaz, Nurettin ve Ayşegül Acar. “Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek Ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 30, sy. 1, 2019, ss. 98-101.
Vancouver Ayaz N, Acar A. Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2019;30(1):98-101.