Turizm Amaçlı Hizmet Sunan Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Bilinci Oluşturma: Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop Örneği
Yıl 2019,
Cilt: 30 Sayı: 1, 98 - 101, 21.06.2019
Nurettin Ayaz
,
Ayşegül Acar
Öz
Karabük-Kastamonu-Bartın-Sinop illerinde gıda güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak ve turizm işgörenlerinin gıda güvenliği kapsamında desteklenmelerini sağlamaktır.
Destekleyen Kurum
Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
Kaynakça
- Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
- Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
- Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018
Yıl 2019,
Cilt: 30 Sayı: 1, 98 - 101, 21.06.2019
Nurettin Ayaz
,
Ayşegül Acar
Kaynakça
- Destekleyen Kurum: Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
- Proje Koordinatörü: Doç. Dr. Nurettin Ayaz
- Başlama ve Bitiş: 30.06.2016/30.06.2018