Süha BERBEROĞLU, Prof. Dr., Çukurova Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Adana, Türkiye
Boris BILČÍK, PhD., Institute of Animal Biochemistry and Genetics, Slovak Academy of Sciences, Ivanka pri Dunaji, Slovak Republic
Vittorio CAPOZZI, PhD., Institute of Sciences of Food Production, ISPA-CNR, National Research Council of Italy, Italy
Vedat CEYHAN, Prof. Dr., Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Samsun, Türkiye
İlkay DELLAL, Prof. Dr. Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Ankara, Türkiye
Vedat DEMİR, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü, İzmir, Türkiye
Hakan GEREN, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Salim HIZIROĞLU, Prof. Dr., Oklahoma State University, USA
Monika MARKOVIC, Assoc. Prof. Dr., University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences, Osijek, Croatia
Pedro MARTINEZ-GOMEZ, PhD., CEBAS-CSIS (Departamento de Mejora y Patologı́a Vegetal, Centro de Edafologı́a y Biologı́a Aplicada del Segura, Spain
Barbaros ÖZER, Prof. Dr., Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Ankara, Türkiye
Sezen ÖZKAN, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Reza Farshbaf POURABAD, Prof. Dr., University of Tabriz, Iran
Roman ROLBIECKI, Assoc. Prof. Dr., Bydgoszcz University of Science and Technology, Department of Agrometeorology, Poland
Evangelia N. SOSSIDOU, Veterinary Research Institute, Hellenic Agricultural Organization–Demeter, Thessaloniki, Greece
Yüksel TÜZEL, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye
Attila YAZAR, Prof. Dr., Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü, Adana, Türkiye
Banu YÜCEL, Prof. Dr., Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Bornova, İzmir, Türkiye