Naciye Ünver profile image
Naciye Ünver Res. Assist. Dr. HARRAN UNIVERSITY
Publication 4 Review 7 CrossRef Cited 4
4 Publication
7 Review
4 CrossRef Cited

Research Fields

Food Engineering Food Sciences Food Packaging, Preservation and Processing Food Safety, Traceability, Certification and Authenticity Food Chemistry and Food Sensory Science Food Technology Fruit-Vegetables Technology Oil Technology

Institution

HARRAN UNIVERSITY

Popular Publications

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3253

1

2

3253

1

1

2137

Publications

0

549

1

2137

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3253

2

3253

Publications

1

0

549

1

1

2137

Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Authors: Şerafettin Çelik , Naciye Ünver , Betül Güç, Pınar Ceylan
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 3253

1

2

3253

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.