Ahmet Görgüç profil resmi
Ahmet Görgüç Dr. Arş. Gör. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 15
8 Yayın
5 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3155

3

1

3155

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11327

5

1

11327

Yayınlar

0

75

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3462

0

3462

0

1860

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11327

1

11327

0

1592

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3155

1

3155

MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

0

1513

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3462

5

0

3462

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11327

5

1

11327

2

0

1592

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3155

3

1

3155

MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1513

3

0

1513

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.