avatar
Asli Çelikel Güngör Dr. Öğr. Üyesi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 8
7 Yayın
8 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

481

0

1728

Mardin içme ve kullanma sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.486414
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

0

871

0

1693

0

9671

0

3573

Yayınlar

3

0

1728

Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Semra Gürbüz, Aslı Çelikel Güngör
DOI: 10.31196/huvfd.501418
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1693

5

0

1693

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.