Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Göksu
MUNZUR UNIVERSITY, FACULTY OF FINE ARTS
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-2316-0704
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Ayırma İşlemleri
Elektrokimyasal Teknolojiler
Kurum
MUNZUR UNIVERSITY, FACULTY OF FINE ARTS
Yayınlar
Ohmik ısıtma ile pişirilen kuskusun kalite özelliklerindeki değişikliklerin modellenmesi
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Göksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1473698
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
106
0
FAVORİ
106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat