Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serdal Sabancı
Doç. Dr.
MUNZUR UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
19
6
Yayın
9
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0003-1630-0799
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
MUNZUR UNIVERSITY
Yayınlar
Fonksiyonel Gıda Gelişiminde Yenilikçi Yaklaşımlar: Ohmik Isıtma ile Zerdeçallı Yoğurt Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Emrah Karakavuk
,
Amine Nur Yaşar
,
Havanur Dağaç
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8
0
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ohmik ısıtma ile pişirilen kuskusun kalite özelliklerindeki değişikliklerin modellenmesi
Yazarlar:
Basri Omaç
,
Ali Göksu
,
Erdem Işık
,
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1473698
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
0
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limon Kabuğu Tozundan Farklı Asit Türleri Kullanılarak Ohmik Isıtma Destekli Ekstraksiyon Yöntemi ile Pektin Üretiminin İncelenmesi
Yazarlar:
Mutlu Çevik
,
Serdal Sabancı
,
Ali Göksu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1165072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
502
0
FAVORİ
502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sucuk Örneklerinin Ohmik Pişirilmesi Sırasında Elektrik İletkenlik Değerinin ve Pişirme Homojenliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.788791
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
957
0
FAVORİ
957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm Suyunun Isıtılmasında Güncel Elektriksel Isıtma Uygulaması; Ohmik Isıtma
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.726556
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
956
0
FAVORİ
956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
Sucuk Örneklerinin Ohmik Pişirilmesi Sırasında Elektrik İletkenlik Değerinin ve Pişirme Homojenliğinin İncelenmesi
Yazarlar:
Serdal Sabancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.788791
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
957
2
ATIF
0
FAVORİ
957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OHMİK DESTEKLİ VAKUM ALTINDA EVAPORASYON SİSTEMİ İLE KONSANTRE EDİLEN NAR SUYUNUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Mutlu Çevik
, Ömer Faruk Çokgezme,
Serdal Sabancı
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20049
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
2
ATIF
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat