Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Yiğit
Dr. Öğr. Üyesi
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
12
6
Yayın
9
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0003-3303-5122
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4580
7
ATIF
1
FAVORİ
4580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğdayda (Triticum aestivum L.) 15N izotopu kullanılarak çiçeklenme sonrası kuraklığın azot mobilizasyonu ve gelişimine etkileri
Yazarlar:
Ali Erkul
,
Ali Yiğit
,
Yakup Onur Koca
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1152932
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
392
0
FAVORİ
392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeltik (Oryza sativa L.) Tohumlarına Uygulanabilecek Vigor Test Yöntemlerinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Adem Gökçöl
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.886497
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1266
0
FAVORİ
1266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kısıtlı Sulama ve Kükürt Dozu Uygulamalarının Soya Fasulyesinde Bitki Gelişimi ve Klorofil (SPAD) İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
,
Nermin Yaraşır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.879199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4580
1
FAVORİ
4580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3139
0
FAVORİ
3139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Turkish Journal Of Field Crops
Turkish Journal of Range and Forage Science
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
3
ATIF
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeltik (Oryza sativa L.) Tohumlarına Uygulanabilecek Vigor Test Yöntemlerinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Adem Gökçöl
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.886497
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1266
1
ATIF
0
FAVORİ
1266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kısıtlı Sulama ve Kükürt Dozu Uygulamalarının Soya Fasulyesinde Bitki Gelişimi ve Klorofil (SPAD) İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
,
Nermin Yaraşır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.879199
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
3
ATIF
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4580
7
ATIF
1
FAVORİ
4580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3139
2
ATIF
0
FAVORİ
3139
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat