Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Alper Işın
Dr.
Yayın
2
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
41
2
Yayın
28
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
41
TR Dizin Atıf
0000-0003-2232-0606
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Popüler Yayınları
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3931
12
ATIF
2
FAVORİ
3931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
3
ATIF
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3931
2
FAVORİ
3931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Yerel Yiyecek Tüketiminde Gıda Korkusu ve Kültürün Moderatör Etkisi: Yabancı Turistler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Alper Işın
,
Kurban Ünlüönen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.665465
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
3
ATIF
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3931
12
ATIF
2
FAVORİ
3931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat