Aslı Özkök profil resmi
Aslı Özkök Prof. Dr. Hacettepe University
Yayın 20 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 52 TR Dizin Atıf 36
20 Yayın
21 Hakemlik
52 CrossRef Atıf
36 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji Bitki Morfolojisi ve Anatomisi Polen Bilimi Entomoloji

Kurum

Hacettepe University

Yayınlar

An Important Value of Turkey: Lavender (Lavandula stoaches L.) Honey
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1469441
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 272

0

272

0

782

0

1158

0

2119

0

1426

0

1592

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1093

0

1093

0

1278

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 820

0

820

0

1184

TÜRKİYE’DEKİ ARICILIK FAALİYETİNE HUKUKİ PERSPEKTİFTEN BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.596232
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2685

0

2685

0

1178

Pollen Spectrum of Some Honey Samples Produced in Siirt-Turkey
DOI: 10.15671/hjbc.532279
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

0

731

KARAÇALI (Paliurus spina-christi Mill.) BALININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.535658
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4266

0

4266

CHEMOMETRIC EVALUATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF TURKISH PINE HONEY
Yazarlar: Aslı Özkök , Dilek Yüksel, Kadriye Sorkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2806

0

2806

Yayınlar

1

0

1056

4

0

2119

1

0

1426

Arı sütü 10- Hidroksi-2-Dekanoik asit (10-HDA) miktarı ne olmalıdır?
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.698926
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1592

1

0

1592

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1093

8

0

1093

BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19107
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

3

0

1278

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 820

6

0

820

7

0

1184

3

0

1178

Pollen Spectrum of Some Honey Samples Produced in Siirt-Turkey
DOI: 10.15671/hjbc.532279
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

4

0

731

KARAÇALI (Paliurus spina-christi Mill.) BALININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.535658
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4266

12

0

4266

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.