avatar
Avşar Kurgun Prof. Dr. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 10 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 8
10 Yayın
15 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Teknoloji Yönetimi İşletme İnovasyon Yönetimi Kalite Yönetimi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Slow Food Hareketinin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliği İle İlişkisi: Foça Örneği
Yazarlar: Nigar Aliyeva, Avşar Kurgun
DOI: 10.32958/gastoria.926470
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2264

1

2

2264

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 875

0

1

875

2

1

903

Yayınlar

0

379

1

903

Slow Food Hareketinin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliği İle İlişkisi: Foça Örneği
Yazarlar: Nigar Aliyeva, Avşar Kurgun
DOI: 10.32958/gastoria.926470
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2264

2

2264

0

613

Çalışan Bağlılığı ve RADAR İlişkisi: Swissotel Büyük Efes İzmir Örneği
Yazarlar: Aksu Akpınar, Avşar Kurgun
Yayın Bilgisi: 2021 , İzmir İktisat Dergisi
DOI: 10.24988/ije.202136114
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 581

0

581

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 875

1

875

BELEDİYELERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK UYGULAMALARININ TURİSTİK HİZMET KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Osman Avşar Kurgun , Duygu Tekin Aktaş
DOI: 10.16953/deusosbil.437750
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1455

0

1455

Yayınlar

2

1

903

Slow Food Hareketinin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliği İle İlişkisi: Foça Örneği
Yazarlar: Nigar Aliyeva, Avşar Kurgun
DOI: 10.32958/gastoria.926470
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2264

1

2

2264

1

0

613

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.