Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oğuz Aydemir
Doç. Dr.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Textural and rheological characteristics of cocoa hazelnut cream partially substituted with glucose syrup
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
, Ayşegül Beşir, Hanad Mohamed Aden
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1117
0
FAVORİ
1117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
,
Abdullah Kurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1650
0
FAVORİ
1650
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Commercial yogurts as inoculum in yogurt making and their reusability properties
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1941
0
FAVORİ
1941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1261
0
FAVORİ
1261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Editörlük
Alfa Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Gıda
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
,
Abdullah Kurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20101
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1650
1
ATIF
0
FAVORİ
1650
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ BİR ÜRÜN‒KAKAOLU KESTANE KREMASI ÜRETİMİNDE KAVURMA SICAKLIĞININ ETKİSİ
Yazarlar:
Oğuz Aydemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19072
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1261
1
ATIF
0
FAVORİ
1261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat