Aydın Erge profil resmi
Aydın Erge Yrd. Doç. Dr. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 9
2 Yayın
4 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ÇÖREK OTU YAĞI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ JELATİN BAZLI AMBALAJ FİLMİ ÜRETİMİ VE TAVUK ETİ MUHAFAZASINDA KULLANIMI
Yazarlar: Aydın Erge
Yayın Bilgisi: 2025 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24104
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 76

0

76

ERİK VE ELMA SUYUNUN TAVUK ETİ MARİNASYONUNDA KULLANILMASI
Yazarlar: Aydın Erge , Kevser Cin, Ezgi Şeker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1627

0

1627

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

ERİK VE ELMA SUYUNUN TAVUK ETİ MARİNASYONUNDA KULLANILMASI
Yazarlar: Aydın Erge , Kevser Cin, Ezgi Şeker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18063
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1627

9

0

1627

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.