Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşenur Pekcan
Yüksek Lisans
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Comparison of hardaliye produced by different starters: Back-slopping and kombucha
Yazarlar:
Ayşenur Pekcan
,
Fatma Çoşkun
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1198895
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
0
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Comparison of hardaliye produced by different starters: Back-slopping and kombucha
Yazarlar:
Ayşenur Pekcan
,
Fatma Çoşkun
,
Ömer Öksüz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1198895
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
1
ATIF
0
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat