Fatma Çoşkun profil resmi
Fatma Çoşkun Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 7
10 Yayın
9 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

9

1

10777

Yayınlar

0

37

0

548

0

338

0

831

Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

0

713

Türkiye’nin Trakya Bölgesinde Bazı Gıda Takviyelerinin Kullanımı
Yazarlar: Fatma Çoşkun , Elif Velioğlu Er
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 979

0

979

0

2138

1

10777

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

0

776

Yayınlar

1

0

548

1

0

831

Balın İnsan Vücuduna Etkileri Üzerine Bir Derleme
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.963498
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

3

0

713

9

1

10777

Some Technological and Functional Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Hardaliye
Yazarlar: Muhammet Arıcı , Fatma Coşkun , Gülnaz Çelikyurt, Mustafa Mirik , Mehmet Gülcü, Nazan Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385870
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

3

0

776

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.