Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aytekin Ekincialp
Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Başkale Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Yayın
3
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
45
3
Yayın
14
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
45
TR Dizin Atıf
0000-0003-1500-3215
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sebze Yetiştirme ve Islahı
Kurum
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Başkale Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
Yayınlar
Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Selma Kıpçak
,
Aytekin Ekincialp
, Çeknas Erdinç,
Turgay Kabay
,
Suat Şensoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.504748
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1269
0
FAVORİ
1269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Genotiplerinin Farklı Seviyelerdeki Tuz Stresine Gösterdikleri Tepkilerin İncelenmesi
Yazarlar:
Enes Fidan
,
Aytekin Ekincialp
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.332012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1657
0
FAVORİ
1657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kabakgil Türlerinde Arazi Koşullarında Arbusküler Mikorhizal Fungus (AMF), Peynir Altı Suyu ve Hümik Asit Uygulamalarının Bitki Gelişimi, Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Aytekin Ekincialp
,
Çeknas Erdinç
, Fuat Eser,
Semra Demir
,
Suat Şensoy
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1259
0
FAVORİ
1259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Tuz Stresinin Farklı Fasulye Genotiplerinde Bazı Besin Elementi İçeriği ile Toplam Antioksidan ve Toplam Fenol İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Selma Kıpçak
,
Aytekin Ekincialp
, Çeknas Erdinç,
Turgay Kabay
,
Suat Şensoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.504748
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1269
7
ATIF
0
FAVORİ
1269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Fasulye (Phaseolus vulgaris L.) Genotiplerinin Farklı Seviyelerdeki Tuz Stresine Gösterdikleri Tepkilerin İncelenmesi
Yazarlar:
Enes Fidan
,
Aytekin Ekincialp
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.332012
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1657
2
ATIF
0
FAVORİ
1657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat