Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barış Kıyma
Doktora
Uludağ Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-0339-0342
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
Gıdaların Oral İşlenmesi ve Tribolojik Perspektif
Yazarlar:
Gökçe Keser
,
Barış Kıyma
,
Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
774
0
FAVORİ
774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat