Tülay Özcan profil resmi
Tülay Özcan Prof. Dr. Uludağ Üniversitesi
Yayın 15 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 75
15 Yayın
18 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
75 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Yoğurt Peynir Dondurma Tereyağı Kefir Probiyotik Prebiyotik Yağ İkameleri Şeker İkameleri Fonksiyonel Beslenme Reoloji Tekstür

Kurum

Uludağ Üniversitesi

Popüler Yayınları

Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar: Tülay Özcan , Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2153

0

1

2153

0

1

996

Yayınlar

0

83

1

996

Kahve nutrasötik bileşenlerinin ve kafeinin enerji regülasyonu ve egzersiz performansı üzerine etkisi
Yazarlar: Leyla Erul, Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2018

0

2018

0

698

Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar: Tülay Özcan , Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2153

1

2153

Süt Endüstrisi Atıklarının Çevresel Etkileri ve Biyoteknolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Tülay Özcan , Buket Tuğçe Harputlugil
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3768

0

3768

0

7010

0

5521

Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Nutrasötik Bileşenler
Yazarlar: Saliha Karaman, Tülay Özcan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 277

0

277

0

119

Gamların prebiyotik özellikleri
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1605

0

1605

Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Tülay Özcan , Serap Baysal
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 31192

0

31192

Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat, Tülay Özcan
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1522

0

1522

Gıda İşleme Yöntemlerinin Gıda Alerjenitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Tülay Özcan , Berrak Delikanlı, Eda Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8377

0

8377

Yayınlar

Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat, Tülay Özcan
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1522

7

0

1522

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.