avatar
Tülay Özcan Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 15 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 75
15 Yayın
18 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
75 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Süt Teknolojisi Yoğurt Peynir Dondurma Tereyağı Kefir Probiyotik Prebiyotik Yağ İkameleri Şeker İkameleri Fonksiyonel Beslenme Reoloji Tekstür

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Tülay Özcan , Serap Baysal
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 33459

0

1

33459

Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar: Tülay Özcan , Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2800

0

1

2800

0

1

1238

Yayınlar

0

189

1

1238

Kahve nutrasötik bileşenlerinin ve kafeinin enerji regülasyonu ve egzersiz performansı üzerine etkisi
Yazarlar: Leyla Erul, Tülay Özcan
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2329

0

2329

0

830

Fermente süt kreması ve özellikleri
Yazarlar: Tülay Özcan , Miray Özcan
Yayın Bilgisi: 2022 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH22008
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2800

1

2800

Süt Endüstrisi Atıklarının Çevresel Etkileri ve Biyoteknolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Tülay Özcan , Buket Tuğçe Harputlugil
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4465

0

4465

0

7377

0

5742

Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Nutrasötik Bileşenler
Yazarlar: Saliha Karaman, Tülay Özcan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 325

0

325

0

164

Gamların prebiyotik özellikleri
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1685

0

1685

Vejetaryen Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Tülay Özcan , Serap Baysal
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 33459

1

33459

Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat, Tülay Özcan
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1757

0

1757

Gıda İşleme Yöntemlerinin Gıda Alerjenitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Tülay Özcan , Berrak Delikanlı, Eda Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8763

0

8763

Yayınlar

Fermente Süt İçeceğinde Probiyotik Bakterilerin Gelişimi Üzerine Meyve İlavesinin Etkisi
Yazarlar: Abdullah Barat, Tülay Özcan
DOI: 10.20289/zfdergi.389331
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1757

7

0

1757

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.