III. Uluslararası Geleneksel Gıda ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde online olarak seçkin araştırmacı ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Sempozyumun ana konusu, sürdürülebilirliğe yönelik küresel zorluklarla mücadele etmenin yollarını aramak olmak üzere Gıda, Beslenme ve Gastronomi alanında yapılan araştırma bulgularına, yenilikçi fikirlere ve önerilere ulaşması amacıyla ilgili araştırmacıların katılımlarını beklemekteyiz.
IV. Uluslararası Geleneksel Gıda ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, 2-3 Ekim 2025 tarihlerinde online olarak seçkin araştırmacı ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Sempozyum 2025 Yeni dönem YÖK Üniversitelerarası Kurul, Akademik Teşvik ve Doçentlik kriterlerini karşılamaktadır. Sempozyumun ana konusu, sürdürülebilirliğe yönelik küresel zorluklarla mücadele etmenin yollarını aramak olmak üzere Gıda, Beslenme ve Gastronomi alanında yapılan araştırma bulgularına, yenilikçi fikirlere ve önerilere ulaşması amacıyla ilgili araştırmacıların katılımlarını beklemekteyiz.
https://food25.toros.edu.tr/
2024 yılında düzenlenen sempozyum Bildiri ve Tam metin kitapları için: https://food24.toros.edu.tr/