e-ISSN: 2979-9511
Başlangıç: 2022
Yayımcı: Toros Üniversitesi
Kapak Resmi
 

“Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy” aims to contribute to the knowledge of science by publishing national and international scientific studies in the field of food, nutrition, dietetics, and gastronomy. Our journal is an open access, free of charge, international peer-reviewed e-journal.

“Toros University Journal of Food, Nutrition, and Gastronomy” which started to be published by 2022 is an academic journal that carries out an international double-blind reviewing process that accepts original research articles, review articles, technical notes, and book reviews published twice a year, in June and December. All manuscripts are evaluated by the editor or section editors, editorial board and reviewers. The language of the journal is English. Turkish manuscripts are also included.

2024 - Cilt: 3 Sayı: 1

3. Uluslararası Geleneksel Gıda ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu

III. Uluslararası Geleneksel Gıda ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde online olarak seçkin araştırmacı ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Sempozyumun ana konusu, sürdürülebilirliğe yönelik küresel zorluklarla mücadele etmenin yollarını aramak olmak üzere Gıda, Beslenme ve Gastronomi alanında yapılan araştırma bulgularına, yenilikçi fikirlere ve önerilere ulaşması amacıyla ilgili araştırmacıların katılımlarını beklemekteyiz. 

https://food24.toros.edu.tr/