Dergi Kurulları

DERGİ SAHİBİ

Dr. Yıldıray İSTANBULLU GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

BAŞ EDİTÖR

Dr. Nazan ÇÖPLÜ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü-BURSA Türkiye
Gıda ve Beslenme Dengesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

EDİTÖR YARDIMCILARI

Dr. Vesile ÇETİN Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Endüstri Bitkileri
Dr. Hakan TOSUNOĞLU Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Polen Bilimi, Pestisititler ve Toksikoloji
Ekrem KATMER Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Türkiye
Gıda Mühendisliği

TEKNİK EDİTÖRLER

Dr. Arzu YAVUZ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Gıda Bilimleri
Dr. Banu AKGÜN Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Türkiye Web
Analitik Kimya, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Dr. Erdinç ALTINÇEKİÇ BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Türkiye
İstatistik, Hayvansal Üretim, Hayvan Besleme, Hayvan Beslenmesi, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Zootekni, Genetik ve Biyoistatistik
Yüksek Lisans Filiz ÇAVUŞ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Kütle Transferi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Yağ Teknolojisi
Şifa ÇALIŞKAN Bir kuruma bağlı değildir Türkiye
Gıda Mühendisliği

YAYIN KURULU

Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ GAZIANTEP UNIVERSITY Türkiye
Mühendislik
Prof. Dr. Muhammet ARICI Yildiz Technical University Türkiye Web
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
Prof. Dr. Murat AYDIN Department of Biotechnology, Atatürk University, Faculty of Agriculture, Erzurum, Türkiye Türkiye Web
Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji, Genetiği Değiştirilmiş Tarla ve Mera Bitkileri , Tarımda Bitki Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Yekta GEZGİNÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Türkiye
Gıda Bilimleri, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Betül KARSLIOĞLU HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gıda Mühendisliği, Fonksiyonel Gıdalar, Moleküler Gastronomi, Et Teknolojisi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Sürdürülebilirliği
Yrd. Doç. Dr. Emre KABİL Yalova Üniversitesi Türkiye
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri, Kurutma Teknolojileri
Dr. Pinar UZUN ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye Web
Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Süt Teknolojisi, Hayvansal Üretim, Hayvan Besleme
Yrd. Doç. Dr. Zehra GÜLSÜNOĞLU KONUŞKAN İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Beslenme ve Diyetetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Dr. Öğretim Görevlisi Kader ÇETİN Bursa Uludağ Üniversitesi Türkiye
Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Yağ Teknolojisi
Dr. Çiğdem KURTAR T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI Türkiye
Gıda Bilimleri (Diğer), Tarım Politikaları
Dr. Fatma GÜNGÖR BOYNUEYRİ Bursa Gıda ve Yem kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Bitki Biyoteknolojisi, Sebze Yetiştirme ve Islahı, Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı (Diğer), Genetiği Değiştirilmiş Bahçe Bitkileri, Genetiği Değiştirilmiş Tarla ve Mera Bitkileri
Dr. Halil Rıza AVCİ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Süt Teknolojisi
Dr. Huriye Özgül UÇURUM Bir kuruma bağlı değildir Türkiye
Gıda Özellikleri, Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil), Gıda Bilimleri, Meyve-Sebze Teknolojisi
Dr. Pervin UZUN BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ Türkiye
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Yağ Teknolojisi, Tarımda Bitki Biyoteknolojisi, Agronomi
Dr. Serpil TURAL Samsun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Türkiye
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Teknolojileri, Temel Gıda İşlemleri, Su Ürünleri Teknolojileri
Dr. Tuğba GEZGİN Tarım ve Orman Bakanlığı Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Türkiye
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Et Teknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri
Son Güncelleme Zamanı: 17.02.2025 11:25:26

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0