avatar
Bekir Atar Doç. Dr. Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
14 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Agronomi Gübreler ve Uygulaması Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller buğday arpa tohum uygulamaları priming azot gübrelemesi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Popüler Yayınları

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13143

1

1

13143

Yayınlar

0

247

0

3007

0

720

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2652

0

2652

0

1455

0

844

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13143

1

13143

Gıdamız Buğdayın, Geçmişten Geleceğe Yolculuğu
Yazarlar: Bekir Atar
Yayın Bilgisi: 2017 , Yalvaç Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 30851

0

30851

Bazı Kışlık Buğday Çeşitlerinin Erken Fide Dönemindeki Gelişimleri
Yazarlar: Bekir Atar , Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1238

0

1238

0

2017

0

1467

Yayınlar

2

0

3007

4

0

720

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2652

5

0

2652

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13143

1

1

13143

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.