Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bilge Bahar
Prof. Dr.
GUMUSHANE UNIVERSITY, GUMUSHANE FACULTY OF ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
6
2
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-3985-8381
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Agronomi
Bitki fizyolojisi, ıslah ve tahıl teknolojisi
Kurum
GUMUSHANE UNIVERSITY, GUMUSHANE FACULTY OF ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayınlar
Participation of urea application stages on flour quality in bread wheat
Yazarlar:
Bilge Bahar
,
Berra Başyiğit Köseoğlu
,
Cemalettin Baltacı
,
Sait Aykanat
,
Hatun Barut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
76
0
FAVORİ
76
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Quality and Microbiological Traits of Tokat Tarhana Obtained from Different Wheat Cultivars Under Various Drying Conditions
Yazarlar:
Sevil Gençer Özyılmaz
,
Cemalettin Baltacı
,
Bilge Bahar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Yayınlar
Participation of urea application stages on flour quality in bread wheat
Yazarlar:
Bilge Bahar
,
Berra Başyiğit Köseoğlu
,
Cemalettin Baltacı
,
Sait Aykanat
,
Hatun Barut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.10
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
76
1
ATIF
0
FAVORİ
76
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat