avatar
Cemalettin Baltacı Prof. Dr. Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 15 Hakemlik 33 CrossRef Atıf 7
15 Yayın
33 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Analitik Kimya Organik Kimya Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

616

0

1726

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1672

0

1672

0

164

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2030

0

2030

Yayınlar

1

0

169

1

0

1726

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1672

1

0

1672

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2030

1

0

2030

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.