Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cemalettin Baltacı
Prof. Dr.
Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
12
Hakemlik
29
CrossRef Atıf
4
12
Yayın
29
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Analitik Kimya
Organik Kimya
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Participation of urea application stages on flour quality in bread wheat
Yazarlar:
Bilge Bahar
,
Berra Başyiğit Köseoğlu
,
Cemalettin Baltacı
,
Sait Aykanat
,
Hatun Barut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
65
0
FAVORİ
65
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dağ çileği (Fragaria vesca L.) ve çilek (Fragaria x ananassa Duch.) meyvelerinin HS-SPME (Tepe boşluğu katı faz mikro ekstraksiyonu) yöntemi ile elde edilen aroma bileşenlerin araştırılması
Yazarlar:
Mehmet Öz
,
Cemalettin Baltacı
,
Muhammed Said Fidan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1444285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
54
0
FAVORİ
54
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atık Su Arıtma Tesisinde Oluşan Algal Biyofilm Kökenli Biyojenik Demir Nanopartiküller ve Boya Giderim Performansları
Yazarlar:
İlyas Taner Demirel
,
Bülent Akar
,
Cemalettin Baltacı
,
Ömer Karpuz
,
Esma Gülbahar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1421336
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Validation Study on Spectrophotometric Measurement of Ethanol from Beer and Non-Alcoholic Beer Samples Distilled by Micro Steam Distillation Method
Yazarlar:
Arda Akdoğan
,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Analytical Chemistry
DOI: 10.51435/turkjac.1498318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
175
0
FAVORİ
175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some Quality and Microbiological Traits of Tokat Tarhana Obtained from Different Wheat Cultivars Under Various Drying Conditions
Yazarlar:
Sevil Gençer Özyılmaz
,
Cemalettin Baltacı
,
Bilge Bahar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
267
0
FAVORİ
267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of spray and freeze-drying methods on aroma compounds, sensory characteristics, physicochemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of instant sage (Salvia rosifolia Sm.) tea
Yazarlar:
Cemalettin Baltacı
,
Muhammed Şidim
,
Zeynep Akşit
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Analytical Chemistry
DOI: 10.51435/turkjac.1104578
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
971
0
FAVORİ
971
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
Yazarlar:
Cemalettin Baltacı
,
Zeynep Akşit
,
Huri İlyasoğlu
,
Ali Gündoğdu
,
Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agriculture
DOI: 10.46876/ja.801928
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
554
0
FAVORİ
554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindistan cevizi unu ile zenginleştirilmiş dut pestillerin bazı fizikokimyasal, renk ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Büşra Yavuz,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.545872
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1597
0
FAVORİ
1597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar:
Osman Üçüncü
,
Cemalettin Baltacı
, Şeyda Merve Karataş,
Ayşe Muslu
, Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1547
0
FAVORİ
1547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gümüşhane İlindeki Bazı Hazır Gıda Restoranlarından Alınan Parmak Patates Kızartmaların Fizikokimyasal ve Yağ Asitleri İçeriği ile Duyusal Karakteristikleri Açısından İncelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Semanur Postoğlu, Sema Varelci,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.479946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1104
0
FAVORİ
1104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Valide Adilmiş Aflatoksin Analiz Metodunun İç ve Dış Kalite Kontrol Analizleri İle İzlenmesi
Yazarlar:
Cemalettin Baltacı
,
Zeynep Akşit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
120
0
FAVORİ
120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Osman Üçüncü
,
Cemalettin Baltacı
, Şeyda Merve İlter
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
0
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agriculture
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Kurul Üyeliği
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Investigations on Engineering and Technology
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Yayınlar
Participation of urea application stages on flour quality in bread wheat
Yazarlar:
Bilge Bahar
,
Berra Başyiğit Köseoğlu
,
Cemalettin Baltacı
,
Sait Aykanat
,
Hatun Barut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.10
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
65
1
ATIF
0
FAVORİ
65
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindistan cevizi unu ile zenginleştirilmiş dut pestillerin bazı fizikokimyasal, renk ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Büşra Yavuz,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.545872
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1597
1
ATIF
0
FAVORİ
1597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar:
Osman Üçüncü
,
Cemalettin Baltacı
, Şeyda Merve Karataş,
Ayşe Muslu
, Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1547
1
ATIF
0
FAVORİ
1547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Osman Üçüncü
,
Cemalettin Baltacı
, Şeyda Merve İlter
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
1
ATIF
0
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat