avatar
Nesibe Arslan Burnaz Doç. Dr. GUMUSHANE UNIVERSITY, GÜMÜŞHANE HEALTH ACADEMY, DEPARTMENT OF NUTRITION AND DIETETICS
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 1
4 Yayın
5 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Analitik Biyokimya Enstrümantal Yöntemler Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya Biyokimya Gıda Kimyası ve Teknolojileri Beslenme Bilimleri Fonksiyonel Besinler Ürün Geliştirme Biyoaktivite Tayin Yöntemleri Doğal Biyoaktif Bileşenlerin Karakterizasyonu Kromatografik Metotlar ve Metot Geliştirme (HPLC-DAD, HPLC-UV, HPLC-Antioksidan)

Kurum

GUMUSHANE UNIVERSITY, GÜMÜŞHANE HEALTH ACADEMY, DEPARTMENT OF NUTRITION AND DIETETICS

Yayınlar

Can an abts antioxidant test be performed without a spectrophotometer?
Yayın Bilgisi: 2020 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.642223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1378

0

1378

SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19106
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1026

0

1026

Adölesanların Beslenme Bilgi Düzeylerinin Beslenme ve Egzersiz Alışkanlıkları Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar: Fatma Tayhan Kartal , Nesibe Arslan Burnaz , Betül Yaşar, Semra Sağlam, Merve Kıymaz
DOI: 10.33459/cbubesbd.590620
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5678

0

5678

TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI İLE EKMEĞİN FENOLİK MADDE İÇERİĞİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Nesibe Arslan Burnaz , Müge Hendek Ertop , Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17098
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4975

0

4975

Yayınlar

Can an abts antioxidant test be performed without a spectrophotometer?
Yayın Bilgisi: 2020 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.642223
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1378

1

0

1378

Adölesanların Beslenme Bilgi Düzeylerinin Beslenme ve Egzersiz Alışkanlıkları Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Yazarlar: Fatma Tayhan Kartal , Nesibe Arslan Burnaz , Betül Yaşar, Semra Sağlam, Merve Kıymaz
DOI: 10.33459/cbubesbd.590620
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5678

13

0

5678

TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI İLE EKMEĞİN FENOLİK MADDE İÇERİĞİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Nesibe Arslan Burnaz , Müge Hendek Ertop , Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17098
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4975

7

0

4975

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.