avatar
Bilge Ertekin Filiz Doç. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 4
2 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Kurutma Teknolojileri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Isparta Gülü ile Üretilen Kombucha İçeceğinin Fizikokimyasal, Fonksiyonel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nimet Çakıroğlu, Kader Oral, Bilge Ertekin Filiz
Yayın Bilgisi: 2024 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.54975/sduzfd.1597516
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 152

0

152

0

596

Yayınlar

1

0

596

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.