Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burak Çıtak
Öğretim Görevlisi
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-1679-1631
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Tekeli
,
İrem Yıldırım
,
Burak Çıtak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1318209
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
1
ATIF
2
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
Yazarlar:
Burak Çıtak
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2019
0
ATIF
1
FAVORİ
2019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Tekeli
,
İrem Yıldırım
,
Burak Çıtak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1318209
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
2
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
Yazarlar:
Burak Çıtak
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2019
1
FAVORİ
2019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Kültürel Miras Unsuru Olarak Ulusal Mutfağın Sürdürülebilirliği: Gastromilliyetçilik Çerçevesinde Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Tekeli
,
İrem Yıldırım
,
Burak Çıtak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1318209
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
1
ATIF
2
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat