Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Büşra Karkar
Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-6547-5558
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Analitik Spektrometri
Enstrümantal Yöntemler
Kalite Kontrolü, Kemometri, İzlenebilirlik ve Metrolojik Kimya
Analitik Kimya (Diğer)
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayınlar
SEÇİLMİŞ FENOLİK BİLEŞİKLERİN (GALLİK ASİT, ROSMARİNİK ASİT ve KAFEİK ASİT) SİNERJİSTİK ANTİOKSİDAN ETKİSİNİN OPTİMİZASYONU VE DNA BAZ HASARI OLUŞUMUNU ÖNLEME YETENEKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Gizem Bayaçlı
,
İlkyaz Patır
,
Büşra Karkar
,
Saliha Şahin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
227
0
FAVORİ
227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of amaranth, a pseudo-cereal, on the activity of L. acidophilus probiotic bacteria and its antioxidant activity in the gastrointestinal digestion process
Yazarlar:
Büşra Karkar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
479
0
FAVORİ
479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat