Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Çekiç
Doç.
GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın
10
Hakemlik
23
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
10
10
Yayın
23
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0001-7375-1866
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Somut Olmayan Kültürel Miras
Mutfak Kültürü
Yöresel Mutfaklar
Gastronomi Turizmi
Kurum
GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
GELENEKSEL TÖREN KEŞKEĞİNİN TÜRK GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
, Ali Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
0
ATIF
2
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak Yemeklerine Yönelik Algılanan Risk ve Faydanın Öznel Normlar ile Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1066659
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
ATIF
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Web of Science Veri Tabanında Gastronomik Deneyim Üzerine Yapılan Çalışmaların Sistematik Bir İncelemesi
Yazarlar:
Yener Oğan
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
539
0
ATIF
1
FAVORİ
539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1237373
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
397
0
ATIF
1
FAVORİ
397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
2
ATIF
1
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
A Critical Outlook on the Problems of Formation and Content of Gastronomy and Culinary Arts Education
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1274966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
414
0
FAVORİ
414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1237373
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
397
1
FAVORİ
397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
1
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP SAHRE SOFRALARININ DÜNÜ BUGÜNÜ VE YARINI
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Ayıntab Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
502
0
FAVORİ
502
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Web of Science Veri Tabanında Gastronomik Deneyim Üzerine Yapılan Çalışmaların Sistematik Bir İncelemesi
Yazarlar:
Yener Oğan
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
539
1
FAVORİ
539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadın Aşçıların Cam Tavan Sendromuna Yönelik Metaforik Algıları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1148190
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak Yemeklerine Yönelik Algılanan Risk ve Faydanın Öznel Normlar ile Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1066659
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TÖREN KEŞKEĞİNİN TÜRK GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
, Ali Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2385
2
FAVORİ
2385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hüseyin Hüsnü Efendi’nin ‘Etsiz Yağsız Tecrübeli Yemekler’ Adlı Kitabındaki Gastronomik Eğilimler Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Cihan Canbolat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.803128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
674
0
FAVORİ
674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
, Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Researcher
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
944
0
FAVORİ
944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Ayıntab Araştırmaları Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Researcher
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi
Editörlük
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Turizm Akademik Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Ayıntab Araştırmaları Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
2
ATIF
1
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat