avatar
Yener Oğan Doç. Dr. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 26 Hakemlik 64 CrossRef Atıf 28 TR Dizin Atıf 4
26 Yayın
64 Hakemlik
28 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2395

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2916

3

1

2916

0

1

1998

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

3

1

1319

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 699

3

1

699

Yayınlar

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 191

1

191

GASTRONOMİK ÜRÜN ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.24889/ifede.1436747
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

0

396

0

82

1

267

0

498

0

598

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1009

0

1009

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 544

1

544

0

442

1

854

0

808

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 810

0

810

1

729

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4182

0

4182

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

1

1319

0

804

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 699

1

699

1

2916

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1024

0

1024

1

2395

0

3799

0

2398

0

1297

Yayınlar

3

0

498

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1009

2

0

1009

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 544

1

1

544

3

1

854

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 810

3

0

810

1

1

729

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1319

3

1

1319

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 699

3

1

699

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2916

3

1

2916

6

0

2398

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.