avatar
Yener Oğan Doç. Dr. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 26 Hakemlik 63 CrossRef Atıf 26 TR Dizin Atıf 4
26 Yayın
63 Hakemlik
26 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2372

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2777

3

1

2777

0

1

1977

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1290

2

1

1290

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

3

1

667

Yayınlar

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 103

1

103

GASTRONOMİK ÜRÜN ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.24889/ifede.1436747
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 326

0

326

0

70

1

239

0

473

0

539

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

0

924

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

1

518

0

432

1

836

0

787

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 789

0

789

1

715

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4097

0

4097

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1290

1

1290

0

790

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

1

667

1

2777

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 990

0

990

1

2372

0

3769

0

2378

0

1289

Yayınlar

3

0

473

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

2

0

924

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

1

1

518

2

1

836

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 789

3

0

789

1

1

715

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1290

2

1

1290

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

3

1

667

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2777

3

1

2777

6

0

2378

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.