Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yener Oğan
Doç. Dr.
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın
22
Hakemlik
48
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
4
22
Yayın
48
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-1523-8498
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2230
0
ATIF
1
FAVORİ
2230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2272
3
ATIF
1
FAVORİ
2272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Savaş Böyükyılmaz
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1805
0
ATIF
1
FAVORİ
1805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
2
ATIF
1
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
3
ATIF
1
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
高加索地区特有的美食产品: 痺。痺雪憮倔憮ン痺 (痺雪憮倔憮ン痺) & Hinkal
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Mehmet Ali Keskin
,
Zehra Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kafkasya Bölgesi Toplumlarının Mutfak Kültürleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Büşra Elem Yıldırım
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1505842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
182
0
FAVORİ
182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
426
0
FAVORİ
426
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
1
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Critical Outlook on the Problems of Formation and Content of Gastronomy and Culinary Arts Education
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1274966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
0
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
642
1
FAVORİ
642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Web of Science Veri Tabanında Gastronomik Deneyim Üzerine Yapılan Çalışmaların Sistematik Bir İncelemesi
Yazarlar:
Yener Oğan
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
488
1
FAVORİ
488
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadın Aşçıların Cam Tavan Sendromuna Yönelik Metaforik Algıları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1148190
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
0
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunma Düzeyi: Aşçılık Programı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1036059
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
1
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Menekşe Cömert
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3618
0
FAVORİ
3618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
1
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlindeki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Yemekler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
686
0
FAVORİ
686
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
1
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2272
1
FAVORİ
2272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Savaş Böyükyılmaz
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1805
1
FAVORİ
1805
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
, Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Researcher
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2230
1
FAVORİ
2230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı: Artvin, Arhavi Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Saime Küçükkömürler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3589
0
FAVORİ
3589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun Akyol
,
Ela Oğan
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2247
0
FAVORİ
2247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Abitter Özulucan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1860
0
FAVORİ
1860
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞ HAYATINA HAZIR BULUNUŞLUKLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ela Oğan
,
Yener Oğan
, Ahmet Kamacı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1206
0
FAVORİ
1206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Researcher
Tourism and Recreation
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anasay
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
高加索地区特有的美食产品: 痺。痺雪憮倔憮ン痺 (痺雪憮倔憮ン痺) & Hinkal
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Mehmet Ali Keskin
,
Zehra Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-179
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
2
ATIF
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
642
1
ATIF
1
FAVORİ
642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
3
ATIF
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
2
ATIF
1
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
3
ATIF
1
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2272
3
ATIF
1
FAVORİ
2272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun Akyol
,
Ela Oğan
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2247
6
ATIF
0
FAVORİ
2247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat