Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erdem Baydeniz
Dr. Öğr. Üyesi
AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Yayın
17
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
7
17
Yayın
14
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-1003-0521
58237097900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
2
ATIF
2
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1870
4
ATIF
2
FAVORİ
1870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fast-food restoranlardaki gıda israfının planlı davranış teorisi kapsamında incelenmesi: Ankara örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
ATIF
2
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
751
0
ATIF
1
FAVORİ
751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
2
ATIF
1
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Somut Olmayan Kültürel Miras Konulu Alanyazının Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
İsa Yayla
,
Huseyin Pamukcu
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Milli Folklor
DOI: 10.58242/millifolklor.1367979
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
202
0
FAVORİ
202
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An Alternative Gastronomic Product Obtained from Beans and Red Lentils: Hummus
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
78
0
FAVORİ
78
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fast-food restoranlardaki gıda israfının planlı davranış teorisi kapsamında incelenmesi: Ankara örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
2
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Blockchain Technology in Tourism: Pioneering Sustainable and Collaborative Travel Experiences
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.1.1312994
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Customer Mistreatment of Local Restaurants in the Context of Gastronomy Tourism
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Istanbul Business Research
DOI: 10.26650/ibr.2023.52.1223828
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
353
1
FAVORİ
353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
2
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarından Türk Lokumu ve Afyon Kaymağının Afyonkarahisar İçin Önemi
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Academic Research Review
DOI: 10.30622/tarr.1219696
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
635
0
FAVORİ
635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akıllı Şehir ve Akıllı Turizm İçin Blockchain Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL MUTFAK ALGISI GASTRO AKTİVİTE VE GASTRO DENEYİMİN DESTİNASYON MARKA İMAJINA ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
,
Sabri Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1293
1
FAVORİ
1293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Destination Satisfaction and Place Attachment on Behavioral Intention: The Case of Seferihisar
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Istanbul Management Journal
DOI: 10.26650/imj.2022.93.004
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
304
1
FAVORİ
304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
751
1
FAVORİ
751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1870
2
FAVORİ
1870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Disiplinlerarası Çalışmalara Konu Edilirliğinin İncelenmesi: Ebru Sanatı Örneği
Yazarlar:
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.999997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
0
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan hizmet kalitesinin müşteri sadakati ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Somut olmayan kültürel miras unsuru olan Türk kahvesi örneği
Yazarlar:
Berkan Başar
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1035284
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
1
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
1
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL YEMEKLERİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE SUNUM DÜZEYİ: TÜRKİYE’DEKİ SAKİN ŞEHİRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
Asilhan Semih Mutlu
,
Hülya Mutlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Istanbul Business Research
Istanbul Management Journal
Journal of Tourismology
Journal of Travel and Tourism Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Milli Folklor
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turkish Academic Research Review
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Editör , Editör Yardımcısı
Journal of Travel and Tourism Research
İstatistik Editörü
Kurul Üyeliği
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
Aydın Gastronomy
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
OPUS Toplum Araştırmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Müze İmajı ve Ziyaretçi Memnuniyetinin Davranışsal Niyete Etkisi: Afyonkarahisar Örneği
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Huseyin Pamukcu
,
Canan Tanrısever
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1255903
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
2
ATIF
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
2
ATIF
2
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ege Bölgesi’nde Coğrafi İşaret Tesciline Sahip Gastronomik Ürünlerin Tescil Belgesi Kullanım Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Sandıkcı
,
İmran Kazan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1089969
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1870
4
ATIF
2
FAVORİ
1870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Disiplinlerarası Çalışmalara Konu Edilirliğinin İncelenmesi: Ebru Sanatı Örneği
Yazarlar:
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.999997
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
2
ATIF
0
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan hizmet kalitesinin müşteri sadakati ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: Somut olmayan kültürel miras unsuru olan Türk kahvesi örneği
Yazarlar:
Berkan Başar
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1035284
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
840
2
ATIF
1
FAVORİ
840
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hizmet Kalitesinin Önem Performans Analizi İle Ölçülmesi: Afyonkarahisar İli Beş Yıldızlı Termal Otel Örneği
Yazarlar:
Asuman Pekyaman
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.684536
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
2
ATIF
1
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat