Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cengiz Caner
Prof.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Gıda Ambalajlama Malzemelerindeki Eğilimler: Genel Bakış
Yazarlar:
Cengiz Caner
,
Muhammed Yüceer
, Bruce Harte
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554476
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
253
0
FAVORİ
253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİTOSAN BAZLI ETİL PİRÜVAT FİLMLERİN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, ANTİMİKROBİYAL VE ANTİ-QUORUM SENSİNG ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Nükhet Nilüfer Zorba
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
0
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Endüstriyel Yumurta Ürünlerinin Helal Gıda Açısından Üretim Şartlarının İncelenmesi ve Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Muhammed Yüceer
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6448
0
FAVORİ
6448
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the Morphological and Color Changes of Damaged Green Plums During Storage Time Using Digital Image Processing Techniques
Yazarlar:
Mahmut Sinecen
,
Riza Temizkan
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gazi University Journal of Science
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1111
0
FAVORİ
1111
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Gazi University Journal of Science
Gıda
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Yayınlar
KİTOSAN BAZLI ETİL PİRÜVAT FİLMLERİN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, ANTİMİKROBİYAL VE ANTİ-QUORUM SENSİNG ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Nükhet Nilüfer Zorba
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21111
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
1
ATIF
0
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat