Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çinuçen Okat
Doç.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
14
4
Yayın
20
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
0000-0002-1335-0216
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mutfak Sanatları
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ALGILANAN KURUMSAL İTİBARIN DAVRANIŞSAL NİYETE ETKİSİ
Yazarlar:
Çinuçen Okat
,
Nilüfer Koçak
,
Zeki Atıl Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
978
0
ATIF
1
FAVORİ
978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3042
2
ATIF
1
FAVORİ
3042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3042
1
FAVORİ
3042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ALGILANAN KURUMSAL İTİBARIN DAVRANIŞSAL NİYETE ETKİSİ
Yazarlar:
Çinuçen Okat
,
Nilüfer Koçak
,
Zeki Atıl Bulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
978
1
FAVORİ
978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Algılanan Gıda Güvenliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Çinuçen Okat
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.644209
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1218
0
FAVORİ
1218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Nilüfer Koçak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.535603
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
0
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
COVİD-19 (Yeni Koronavirüs) Salgınının Neden Olduğu Krizin Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Volkan Bahçeci,
Elvan Ocak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.819732
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3042
2
ATIF
1
FAVORİ
3042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Çinuçen Okat
, Nilüfer Koçak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.535603
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1058
1
ATIF
0
FAVORİ
1058
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat