Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Defne Akdeniz
Dr. Öğr. Üyesi
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Resim Tarihi
Sanat Tarihi
Turizm
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Antik Yemekler
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Tüketicilerin Türk Kahvesi Hakkında Bilgiye Sahip Olma Algı Seviyelerinin Demografik Özelliklere Göre Karşılaştırılması
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Defne Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.731075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1243
0
FAVORİ
1243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif Bir Gastronomi Tarihi İncelemesi: Resim Sanatında Yemek Hazırlıkları ve Mutfak Sahneleri
Yazarlar:
Defne Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.556192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7832
0
FAVORİ
7832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRACKING THE HISTORY OF RESTAURANTS THROUGH THE ART OF PAINTING
Yazarlar:
Defne Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.512544
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1841
0
FAVORİ
1841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Yönetim Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çeşm-i Cihan: Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Dergisi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin Türk Kahvesi Hakkında Bilgiye Sahip Olma Algı Seviyelerinin Demografik Özelliklere Göre Karşılaştırılması
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Defne Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.731075
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1243
2
ATIF
0
FAVORİ
1243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRACKING THE HISTORY OF RESTAURANTS THROUGH THE ART OF PAINTING
Yazarlar:
Defne Akdeniz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.512544
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1841
1
ATIF
0
FAVORİ
1841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat