Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Demirses
Yüksek Lisans
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0009-0007-4464-8449
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Popüler Yayınları
ORDU İLİ GASTRONOMİ KİMLİĞİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME: ÇAMAŞ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Üzeyir Kement
,
Bihter Zeybek Hüsem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.53092/duiibfd.1310834
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
ATIF
1
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Deneyimi Üzerine Bibliyometrik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Gamze Köksal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1385103
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
1
ATIF
1
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU GÜRGENTEPE İLÇESİ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Gamze Köksal
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
332
0
ATIF
1
FAVORİ
332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ORDU GÜRGENTEPE İLÇESİ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Gamze Köksal
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
332
1
FAVORİ
332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Deneyimi Üzerine Bibliyometrik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Gamze Köksal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1385103
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
1
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU İLİ GASTRONOMİ KİMLİĞİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME: ÇAMAŞ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Üzeyir Kement
,
Bihter Zeybek Hüsem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.53092/duiibfd.1310834
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
1
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik MATBUAT
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Editörlük
Tourism and Recreation
Yazım Editörü
Yayınlar
Gastronomi Deneyimi Üzerine Bibliyometrik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Gamze Köksal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1385103
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
1
ATIF
1
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat