Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Doruk Kaynarca
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Kurutma Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Veteriner Bilimleri
Kurum
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Investigation of quality characteristics of industrially produced halloumi cheese
Yazarlar:
Beyza Hatice Ulusoy
,
Fatma Kaya
,
Doruk Kaynarca
,
Şifa Berkan
,
Hafizu İbrahim Kademi
,
Canan Hecer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1218926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
778
0
FAVORİ
778
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat