avatar
Beyza Hatice Ulusoy Prof. Dr. YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 5
5 Yayın
6 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Sokak gıdaları: Halk sağlığı ve Kuzey Kıbrıs’tan örnekler
Yayın Bilgisi: 2022 , Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1103537
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1009

0

1009

Geleneksel Hellim Üretim Prosesinde Mikrobiyolojik Tehlikelerin Belirlenmesi
Yazarlar: Beyza Hatice Ulusoy , Canan Hecer, Şifa Berkan
DOI: 10.17094/ataunivbd.742811
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 966

0

966

Bakteriyel Biyofilmler: Gida İşletmelerinde Oluşumu, Özellikleri ve Önlenmesi
Yazarlar: Kefyalew Chırkena, Beyza Ulusoy , Canan Hecer
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 745

0

745

WHAT DO THEY KNOW ABOUT FOOD SAFETY? A QUESTIONNAIRE SURVEY ON FOOD SAFETY KNOWLEDGE OF KITCHEN EMPLOYEES IN ISTANBUL
Yazarlar: Beyza Hatice Ulusoy , Nurdan Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18028
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 32101

0

32101

Yayınlar

Sokak gıdaları: Halk sağlığı ve Kuzey Kıbrıs’tan örnekler
Yayın Bilgisi: 2022 , Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1103537
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1009

1

0

1009

Geleneksel Hellim Üretim Prosesinde Mikrobiyolojik Tehlikelerin Belirlenmesi
Yazarlar: Beyza Hatice Ulusoy , Canan Hecer, Şifa Berkan
DOI: 10.17094/ataunivbd.742811
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 966

1

0

966

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.