Dilek Say profil resmi
Dilek Say Doç. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 15
5 Yayın
5 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8440

4

2

8440

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3141

0

1

3141

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2234

2

1

2234

Yayınlar

Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.565364
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4475

0

4475

1

2234

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1230

0

1230

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8440

2

8440

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3141

1

3141

Yayınlar

Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.565364
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4475

5

0

4475

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2234

2

1

2234

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1230

4

0

1230

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8440

4

2

8440

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.