Nuray Güzeler profil resmi
Nuray Güzeler Prof. Dr. Çukurova Üniveritesi
Yayın 19 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 27
19 Yayın
7 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Çukurova Üniveritesi

Popüler Yayınları

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8368

3

2

8368

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3110

0

1

3110

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2206

2

1

2206

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

0

1

829

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5125

0

1

5125

Yayınlar

0

301

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5125

1

5125

0

495

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

1

829

Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2691

0

2691

0

3103

0

1141

1

2206

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

0

1213

Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3461

0

3461

0

3800

Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1043

0

1043

0

15751

0

2856

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8368

2

8368

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8146

0

8146

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3110

1

3110

Yayınlar

YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 301

1

0

301

1

0

495

Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2691

1

0

2691

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2206

2

1

2206

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

4

0

1213

1

0

2856

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8368

3

2

8368

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8146

7

0

8146

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.