Nuray Güzeler profil resmi
Nuray Güzeler Prof. Dr. Çukurova Üniveritesi
Yayın 19 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 27
19 Yayın
7 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Çukurova Üniveritesi

Popüler Yayınları

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8459

4

2

8459

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3145

0

1

3145

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2244

2

1

2244

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 873

0

1

873

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5374

0

1

5374

Yayınlar

0

342

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5374

1

5374

0

538

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 873

1

873

Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2774

0

2774

0

3237

0

1166

1

2244

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1238

0

1238

Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3490

0

3490

0

3856

Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1064

0

1064

0

15968

0

2893

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8459

2

8459

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8250

0

8250

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3145

1

3145

Yayınlar

YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 342

1

0

342

1

0

538

Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2774

1

0

2774

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2244

2

1

2244

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1238

4

0

1238

1

0

2893

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8459

4

2

8459

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8250

7

0

8250

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.