Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Tosun
Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
7
5
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarım Ekonomisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Türkiye’de Koronavirüs (COVID-19) Salgınında Tüketicilerin Gıda Değeri Algısına Göre Sağlık Bilinci
Yazarlar:
Cihat Günden
,
Duygu Tosun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.1192156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
365
0
FAVORİ
365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı et ve et ürünleri sanayiinde faaliyet gösteren işletmelerin gıda güvenliği kriterlerine uyum düzeyi: İzmir ve Afyonkarahisar illeri örneği
Yazarlar:
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.847997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir İlindeki Çiftçilerin Kırsal Nüfusun Yaşlanma Eğilimi ve Tarımsal Faaliyetlerin Devamlılığına İlişkin Görüşleri
Yazarlar:
Elif Yılmaz
,
Umutcan Turğut
,
Duygu Tosun
,
Sevtap Gümüş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
976
0
FAVORİ
976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Duygu Tosun
, Kerem Savran,
Özge Niyaz
,
Berkay Keskin
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2038
0
FAVORİ
2038
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE ZEYTİNYAĞI SANAYİİNİN GELİŞİMİ AÇISINDAN ZEYTİN ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARI: İZMİR İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Yeliz Apaydın
, Doğa Sağıroğlu,
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.199-210
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2384
0
FAVORİ
2384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Kırmızı et ve et ürünleri sanayiinde faaliyet gösteren işletmelerin gıda güvenliği kriterlerine uyum düzeyi: İzmir ve Afyonkarahisar illeri örneği
Yazarlar:
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.847997
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
1
ATIF
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Duygu Tosun
, Kerem Savran,
Özge Niyaz
,
Berkay Keskin
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2038
6
ATIF
0
FAVORİ
2038
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat