Nevin Demirbaş profil resmi
Nevin Demirbaş Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 23 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 65
23 Yayın
2 Hakemlik
65 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım Ekonomisi Tarım Politikaları

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14903

14

1

14903

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF 17 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1423

17

1

1423

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2013

3

1

2013

Yayınlar

0

484

0

433

0

550

0

504

Üreticilerin Dip Zeytin Hasat Kararı Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: İzmir İli Örneği
Yazarlar: Hatip Altekin, Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 , COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.891903
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 875

0

875

0

3667

Üzüm Üreticilerinin Biyolojik Mücadele Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Honaz İlçesi Örneği
Yazarlar: Yunus Aslan, Mustafa Nothvogel, Murside Cagla Örmeci Kart , Nevin Demirbaş
DOI: 10.20289/zfdergi.618062
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 775

0

775

0

1803

0

1484

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 869

0

869

0

692

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2013

1

2013

0

2110

0

1882

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1423

1

1423

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14903

1

14903

0

1551

0

2372

0

2119

0

2470

Yayınlar

2

0

504

1

0

1738

2

0

3667

2

0

1803

Meyve ve sebze üretiminde ortaya çıkan kayıplar üzerinde etkili olan faktörler: İzmir ili örneği
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.659011
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1484

3

0

1484

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 869

4

0

869

2

0

692

4

0

5706

Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2013

3

1

2013

2

0

1882

Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2017 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF 17 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1423

17

1

1423

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14903

14

1

14903

Türkiye’de Zeytinyağı Üreticileri Açısından Lisanslı Depoculuk Sistemi
DOI: 10.20289/zfdergi.297949
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1551

2

0

1551

TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2014 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2119

7

0

2119

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.